Times of Suriname

Marcon neemt koppositie over

-

VOETBAL - Marcon heeft de koppositie bij de Commewijne Sport Bond overgenome­n van Jong Tamansarie. In het Seljeestad­ion won Marcon van Ellen, terwijl Jong Tamansarie een voorsprong uit handen gaf en verloor van Toronto. Marcon won met 4-1 en Jong Tamansarie verloor met 3-2.

Marcon domineerde vooral de tweede helft van de wedstrijd en gaf zijn tegenstand­er geen schijn van kans. Ellen kon Marcon in de eerste helft nog bijbenen. Sergio Karijopawi­ro (2x), Miquel Soetardjo en Isairo Doelrakim scoorden voor Marcon. Jong Tamansarie begon de wedstrijd goed en nam in de dertiende minuut de voorsprong door een doelpunt van Miguel Buitlab. In de tweede helft kwam Toronto sterk terug en door drie doelpunten van Matheus Condeira, won Toronto de wedstrijd. Buitlap scoorde in de tweede helft nog een keer.

Verder kwamen Black Tiger en Jong Marienburg niet verder dan een 0-0 gelijkspel. In de laatste wedstrijd haalde Blue Wings flink uit naar Locomotief en won de wedstrijd met 5-1. Sirano Amoeferie (3x), Richard Idoe en Rohandie Jozefzoon scoorden voor de winnende partij. 1 Marcon 16