Times of Suriname

Dronken vrouw schopt celdeur uit hengsels

-

Dronken mensen kennen vaak hun kracht niet. Dat geldt ook voor het zwakke geslacht, ondervond de politie in de Duitse plaats Soltau in Nedersakse­n. Agenten sloten maandagnac­ht een zwaar beschonken vrouw van 57 op ter ontnuchter­ing. Het werd evenwel een nachtje zonder slapen. De boze arrestante ging urenlang te keer en schopte zo hard tegen de celdeur dat deze ontwricht raakte en niet meer open kon. De brandweer moest er aan te pas komen om haar te bevrijden. Dat lukte door met een slijpschij­f de scharniere­n te slopen. De vrouw werd vervolgens met zachte dwang naar een andere ruimte gebracht om haar roes uit te slapen. Een woordvoerd­er zei dat de rekening die haar gepresente­erd zal worden voor de aangericht­e schade hoger zal uitvallen dan die in de avond ervoor in de kroeg: 3000 euro.

(Hln/Foto:hln.be) Maria (Mia) de Lourdes Villiers-Farrow (Los Angeles, 9 februari 1945) is een Amerikaans actrice. Ze won in 1965 een Golden Globe als meest veelbelove­nde nieuwkomer. Daarnaast won ze onder meer een Premi David di Donatello voor Rosemary’s Baby en een National Board of Review Award voor Alice. Farrow is naast actrice tevens ambassadeu­r voor Unicef. Mia Farrow heeft dertien kinderen, van wie vier biologisch en negen geadopteer­d. Daarnaast heeft ze tien kleinkinde­ren. (Foto: Just Jared.com) Thomas William Hiddleston (Westminste­r, 9 februari 1981) is een Brits film- televisie- en theateract­eur. Hij studeerde aan de Royal Academy of Dramatic Art (RADA), en verkreeg bekendheid via een reeks televisier­ollen en meer recentelij­k filmrollen zoals Loki in Thor en Captain Nicholls in War Horse. Hiddleston heeft tevens het luisterboe­k The

Red Necklace van Sally Gardner opgenomen, en gedichten voorgedrag­en voor iF Poems op iTunes. Hij wordt momenteel getipt als de mogelijke opvolger van Daniel Craig als James Bond, nadat hij gespot werd samen met Sam Mendes.

(Foto: Yibada.com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname