Times of Suriname

Super Adjoema blijft winnen

-

VOETBAL - Super Adjoema blijft winnen in de reguliere competitie van de Moengo Sport Bond. Zondagavon­d was het met 5-3 te sterk voor The Fixer’s, na een ruststand van 3-2.

Super Adjoema begon heel goed aan de wedstrijd en nam al in de vijfde minuut de leiding via Wim Thalia: 1-0. Het ging verder met het goede spel en kwam in de 22ste minuut op een 2-0 voorsprong door een treffer van Simon Amoeferi. The Fixer’s reageerde snel en drie minuten later zorgde Ogelvi Damba voor de 2-1. The Fixer’s ging nu op zoek naar de gelijkmake­r, maar kreeg een derde tegentreff­er te verwerken, toen Ernesto Djogi het net vond in de 35ste minuut. The Fixer’s gaf niet op en kwam voor rust via Elfaruq Sinto dichter bij de tegenstand­er: 3-2. Hiermee gingen de teams rusten.

Super Adjoema was beter dan zijn tegenstand­er in de beginfase van de tweede helft. In de 60ste minuut schoot Anastatio van Ommeren de 4-2 binnen, maar wederom zou The Fixer’s een aansluitin­gstreffer maken in de 70ste minuut via Sinto: 4-3. The Fixer’s probeerde zo snel mogelijk een gelijkmake­r te vinden, maar zes minuten later werd de voorsprong van Super Adjoema weer verdubbeld, toen Thalia doel trof. Hierna vielen er geen doelpunten meer en Super Adjoema won deze wedstrijd met 5-3.

High School won van Marwina Prof met 2-1, OSV won van Peto met 2-1 en Atletico Berm was met 3-1 te sterk voor Dangtapoe.