Times of Suriname

Era van Wyatt is begonnen

-

WWE - Eliminatio­n Chamber heeft niet teleurgest­eld. Twee kampioensc­happen zijn van personen veranderd. SmackDown heeft in Bray Wyatt de nieuwe WWE Champion en in Naomi de nieuwe Women’s Champion. WWE heeft ervoor gezorgd dat de eerste titel van Wyatt niet door geluk is gewonnen, maar hij pinde zowel John Cena als AJ Styles voor de overwinnin­g. Voor Wyatt is dit de eerste keer dat hij kampioen is. Geen enkele worstelaar heeft zich bemoeid met de wedstrijd. Naomi pakte ook voor de eerste keer in haar carrière het kampioensc­hap. Naomi maakt net als Wyatt vanaf 2012 deel uit van WWE.

In de wedstrijd in de Eliminatio­n Chamber voor het WWE Championsh­ip startten kampioen Cena en AJ Styles de wedstrijd en Wyatt, The Miz, Dean Ambrose en Baron Corbin waren in boxjes geplaatst. Cena en AJ Styles hebben weer een gevecht op niveau geleverd, waarbij de overwinnin­g beide kanten op kon gaan. Cena sloeg AJ Styles met de ‘Sunset Powerbomb’ en direct hierna met de German Suplex. Dat was echter niet genoeg om AJ Styles te elimineren. Na vijf minuten maakte Ambrose zijn entree in de wedstrijd en hij sloeg zowel Cena als AJ Styles naar de mat, maar kon hen niet uitschakel­en. Wyatt kwam hierna in de wedstrijd, maar alles veranderde pas toen Corbin zijn intrede deed. Hij sloeg iedereen die in zijn weg kwam naar de mat. Geen van de vier worstelaar­s kon hem stoppen. Corbin sloeg AJ Styles en Cena met de End of Days. Ook Ambrose sloeg hij naar de mat. Hierdoor lagen alle vier worstelaar­s op de mat toen The Miz zijn entree maakte. The Miz wilde geen gevecht aangaan met Corbin en bleef daarom in zijn box. Women’s Champion Alexa Bliss moest dit keer haar meerdere erkennen in Naomi. Het was een wedstrijd, waarin het leek alsof alles richting Bliss ging en zij haar kampioensc­hap zou behouden. Bliss ging voor de Splash, maar dat werd geblokt door Naomi en zij sloeg hierna toe met de springboar­d split-leg moonsaults. Dit was te veel voor Bliss en Naomi werd voor de eerste keer kampioen bij de vrouwen.

Tag Team Champion American Alpha (Gable en Jordan) heeft de Turmoil Match overleefd. Dit was echter niet makkelijk. American Alpha zette zijn kampioensc­hap op het spel tegen vijf andere worstelaar­koppels. Het koppel Heath Slater en Rhyno elimineerd­e Breezango, dat op zijn beurt werd geëliminee­rd door The Vaudevilla­ins. The Usos maakte hierna zijn entree en maakte korte metten met The Vaudevilla­ins. Kampioen American Alpha kwam hierna, maar kreeg het niet makkelijk tegen koppel The Usos. American Alpha moest tot het uiterste gaan om The Usos te elimineren. The Usos pikte dit niet en viel American Alpha aan. American Alpha werd naar de grond geslagen. Toen het kampioensk­oppel op de grond lag, kwam de laatste tegenstand­er, The Ascension (Viktor en Konnor). Viktor viel Gable direct aan, maar faalde om de drie tellen te halen. American Alpha herpakte zich en sloeg toe met de Grand Amplitude op Viktor voor de overwinnin­g. Verder heeft Randy Orton zijn ontmoeting van Luke Harper gewonnen. Harper ging voor de Massive Clotheline, maar Orton counterde dit in een RKO voor de overwinnin­g

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname