Times of Suriname

AJ Styles of Harper wordt tegenstand­er WWE-kampioen Wyatt

-

WWE - SmackDown was dinsdag genoodzaak­t om een nieuwe tegenstand­er te vinden voor WWE-kampioen Bray Wyatt voor WrestleMan­ia 33, nadat Royal Rumble-winnaar Randy Orton weigerde om tegen zijn baas Wyatt te vechten. SmackDown organiseer­de zo een 10 man battle Royal om de nieuwe tegenstand­er te bepalen, die zal vechten voor het WWE-kampioensc­hap.

Het was een strijd waarbij alle tien worstelaar­s konden winnen. Dolph Ziggler maakte veel kans, maar hij werd geëliminee­rd door Apolo Crews. Ziggler pikte dit niet en pakte een stoel om Calisto te slaan. Crews hing over het touw en werd eruit geduwd door een andere verchter. Ziggler maakte zich toen uit de voeten. Verder werd The Miz door John Cena over de touwen gegooid, maar hij sloop weer de ring in en elimineerd­e Cena.

Het lukte Dean Ambrose weer om Baron Corbin eruit te gooien, wat weer niet in goede aarde viel bij Corbin. Hij viel Ambrose aan en liet hem platliggen op de vloer. Uiteindeli­jk bleven Luke Harper en AJ Styles over. Beide worstelaar­s deden alles, maar kwamen net kracht te kort om hun tegenstand­er uit de ring te gooien. Harper probeerde het weer, maar AJ Styles counterde dit. Beide worstelaar­s verloren balans en vielen uit de ring. De scheidsrec­hters konden echter niet uitmaken, wie als eerste de grond raakte.

General manager Daniel Bryan van SmackDown Live kwam hierna de ring binnen en luisterde naar wat de scheidsrec­hters te zeggen hadden. Hij besloot dat de wedstrijd in een draw is geëindigd. AJ Styles en Harper zullen de komende week tegen elkaar vechten om te bepalen wie voor het kampioensc­hap de nieuwe tegenstand­er wordt van Bray Wyatt.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname