Times of Suriname

Seizoen Cazorla al voorbij

-

VOETBAL - Santi Cazorla komt dit seizoen niet meer in actie voor Arsenal. De Spaanse middenveld­er staat al sinds oktober buitenspel met een enkelbless­ure.

Cazorla raakte geblesseer­d in de Champions Leagueweds­trijd tegen Ludogorets, die Arsenal met 6-0 won. Manager Arsène Wenger hoopte hem in eerste instantie maar een paar weken kwijt te zijn. In november moest de Spanjaard echter onder het mes. Het herstel van die operatie blijkt veel langer te duren dan verwacht en volgens de BBC is zijn seizoen dan ook voorbij. Cazorla richt zich nu op de start van de volgende jaargang in augustus. Dit seizoen speelde hij slechts elf wedstrijde­n (twee doelpunten). Arsenal nam Santi Cazorla in 2012 over van Málaga. De 32-jarige spelverdel­er stond vorig seizoen ook al lang buitenspel, toen met een knieblessu­re. Daarvoor was hij drie jaar lang een vaste waarde in het basisteam van The Gunners.

(Goal)

 ??  ?? Santi Cazorla (l) komt dit seizoen niet meer in actie voor Arsenal. De Spaanse middenveld­er staat al sinds oktober buitenspel met een enkelbless­ure. (Foto: Xinhua)
Santi Cazorla (l) komt dit seizoen niet meer in actie voor Arsenal. De Spaanse middenveld­er staat al sinds oktober buitenspel met een enkelbless­ure. (Foto: Xinhua)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname