Times of Suriname

Manchester United serieus over Griezmann

-

VOETBAL - Manchester United heeft naar verluidt serieuze belangstel­ling voor Antoine Griezmann en Emmanuel Petit zou een transfer van zijn landgenoot naar Old Trafford toejuichen. Petit denkt dat de 25-jarige Griezmann er goed zou passen. “Ik denk dat hij naar Man United gaat, absoluut. Hij heeft bij de nationale ploeg van Frankrijk al een uitstekend samenspel met Paul Pogba en ze zijn ook nog eens heel goede vrienden van elkaar. Griezmann zal doelpunten, assists en een winnaarmen­taliteit meebrengen”, besluit de 46-jarige Petit. Griezmann, 39-voudig internatio­nal van Frankrijk, speelt sinds de zomer van 2014 voor Atlético en kwam er tot dusverre tot 74 doelpunten en 23 assists in 141 officiële wedstrijde­n. Hij heeft er nog een contract dat tot medio 2021 doorloopt.

 ??  ?? Manchester United heeft naar verluidt serieuze belangstel­ling voor Antoine Griezmann, die nu uitkomt voor Atlético Madrid. (Foto: Xinhua)
Manchester United heeft naar verluidt serieuze belangstel­ling voor Antoine Griezmann, die nu uitkomt voor Atlético Madrid. (Foto: Xinhua)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname