Times of Suriname

Motorclub Gonini maakt kennis met minister Sport- en Jeugdzaken

-

MOTORSPORT - De Gonini Motorclub Suriname heeft gisteren een kennismaki­ngsbezoek gebracht aan Joan Dogojo, de minister van Sport- en Jeugdzaken. De minister gaf aan dat het bezoek een begin is van een structurel­e samenwerki­ng voor de toekomst. Zij stelt het bezoek van de club op prijs en heeft aangegeven, dat er momenteel wordt gekeken naar takken van sport, die naast voetbal de jongeren interesser­en. De club vindt het belangrijk dat de minister op de hoogte is van de ontwikkeli­ngen binnen de motorsport in Suriname. De delegatie onder leiding van Kenny Refos, de president van de club, gaf aan dat de club ervoor zorgt dat de motorsport naar grotere hoogtes gebracht wordt omdat hij Suriname positief uitdraagt in het buitenland. De club heeft meerdere malen geparticip­eerd aan het internatio­naal motorgebeu­ren en is voornemens te participer­en aan een soortgelij­ke activiteit in Aruba.

 ??  ?? Minister Joan Dogojo van Sport- en Jeugdzaken samen met de leden van Gonini Motorclub Suriname. (Foto: Sport en Jeugdzaken)
Minister Joan Dogojo van Sport- en Jeugdzaken samen met de leden van Gonini Motorclub Suriname. (Foto: Sport en Jeugdzaken)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname