Times of Suriname

Formula kampioen STcB

-

TROEFCALL – Formula heeft dinsdagavo­nd het kampioensc­hap van de Surinaamse Troefcallb­ond (STcB) veroverd. Het team wist van Kampoe te winnen, dat ook titelkandi­daat was. De eindstand werd 106-89 in het voordeel van Formula. Reeds in de eerste ronde gaf Formula-koppel Manolito Vasilda-Wendel Grant een baunie aan koppel Chaitram Prasad-Dewperkash Sewak van de tegenstand­er. Kampoe gaf in de tweede ronde ook een baunie aan Formula, maar dit was niet voldoende voor de overwinnin­g. Koppel Grant-Vasilda maakte 37 punten in deze wedstrijd, terwijl koppel Viresh ChangoerRa­vin Changoer van de verliezend­e partij goed was voor 40 punten.

Verder wist Jai Gandhi van Olaria te winnen met 7572, Kolibrie zegevierde met 98-45 op Victorie, Paloeloe versloeg ’t Hofje met 82-78 en Trekkers was met 100-64 te sterk voor Ekta. Kolibrie en Jai Gandhi maken de beste kansen om in de top 6 te komen en zich zodoende te kwalificer­en voor het Sterrentoe­rnooi.

Vandaag zijn er weer wedstrijde­n in de reguliere competitie. Sudhar neemt het op tegen SMC, Pinto Boys treft Formula, Shaktie komt uit tegen Palm Boys en Kampoe is de tegenstand­er van Toppers.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname