Times of Suriname

Compleet wint van Albina

-

VOETBAL – Compleet heeft een belangrijk­e zege geboekt op Albina bij de voortzetti­ng van de reguliere competitie van de Albina Sport Bond. Compleet ging rusten met een 1-0 voorsprong en won tenslotte met 2-0. Gaspard Ceder zorgde voor beide doelpunten aan de zijde van de winnaar. Compleet, begon flitsend aan deze wedstrijd en al in de eerste minuut schoot Gaspard de 1-0 binnen. Compleet leek een gemakkelij­ke wedstrijd te gaan boeken, want het was heel dominant in de beginfase, maar kon zijn voorsprong weliswaar niet uitbereide­n. Naarmate de wedstrijd vorderde kwam Albina in het spel en het kreeg aan het einde van deze helft enkele goede kansen om de gelijkmake­r te scoren, maar het team verzuimde de kansen te benutten. De ruststand was 1-0. In de tweede helft was de wedstrijd gelijkopga­and en er was geen sprake van veel kansen. In de laatste minuten van deze wedstrijd was het alles of niets voor Albina. Het gooide alles in de aanval, waardoor de achterhoed­e blootgeste­ld werd aan de aanvallen van de tegenstand­er. In de 85ste minuut schoot Gaspard de 2-0 binnen en bepaalde hiermee de eindstand op 2-0.