Times of Suriname

Marowijne Prof wint overtuigen­d

-

VOETBAL – Marowijne Prof heeft een overtuigen­de 4-0 zege geboekt op Atletico Berm in de reguliere competitie van de Moengo Sport Bond. Het stond bij de rust al met 3-0 voor.

Marowijne Prof begon heel sterk aan de wedstrijd en stond binnen tien minuten al met 2-0 voor. In de 8ste minuut zorgde Rivelino Soda voor de 1-0 en twee minuten later werd de voorsprong verdubbeld door Rohith Brunswijk. De tegenstand­er herpakte zich hierna, maar kon de opgelopen schade niet meer in lopen. In de 28ste minuut werd het erger voor Atletico Berm, toen Soda de 3-0 binnenscho­ot, wat ook de ruststand werd.

In de tweede helft speelde Atletico Berm beter dan in de eerste helft, maar kon geen doelpunten maken. In de 73ste minuut scoorde Trevor Misiedjan nog eens voor Marowijne Prof, waardoor het op een 4-0 voorsprong kwam. Met deze treffer was de wedstrijd al beslist en er vielen geen doelpunten meer. In de andere wedstrijd wist OSV met 4-3 te winnen van Dangtapoe.