Times of Suriname

En daar blijkt ze ook te staan op Google Street View

-

Toen Rick Hodge (54) vriendin Michele Noad (52) ging ophalen bij het bedrijf waar ze werkte en hij de coördinate­n die hij van haar had gekregen in Google Maps invoerde, schrok hij zich een bult. Want ook op Street View bleek de vrouw op de hoek van de straat te staan waar ze net hadden afgesproke­n. Michele werkt bij de Somerset County Council in het Britse Taunton. “Ik zei Rick dat ik op de hoek stond aan Blok B en hij googlede het meteen, want hij wist niet precies waar het was”, zei ze. “Ik had met hem en zijn vrouw Penny afgesproke­n om samen iets te gaan eten. Toen hij aankwam, vertelde hij me dat ik nooit zou raden wat hij op Street View had gezien. We konden het amper geloven.”

De vrouw had blijkbaar op net dezelfde plaats gestaan toen het wagentje van Google vijf maanden eerder was gepasseerd om het gebied in kaart te brengen. Ze herinnert zich nog dat ze even naar buiten was gegaan voor lunch, toen Google langsreed. Ik verander binnenkort van werk en moet dan elke dag naar Hampshire”, zegt ze nog. “Ik heb mijn collega’s al verteld dat als ze me missen, ze gewoon even op Google moeten kijken.”

(hln.be) Voor het eerst vader worden, dat vergeet je niet zomaar. Er komt vaak een traantje (misschien zelfs een hele huilbuil) bij kijken, of de kersverse vader in kwestie kan juist niet stoppen met lachen. Hoe dat proces voor katten precies verloopt, daar hebben we vrijdag een beter beeld van gekregen. Dankzij kat Yello van de Vietnamese Thuy Duong Panda, die een hele fotoreport­age online zette van haar nieuwbakke­n kattenoude­rs. En dat ziet er reuze schattig uit. Eerst kijkt kat Yello nog ietwat verontrust. Wat is hem zojuist overkomen? Vier kleine kittens? Hij weet nog even niet hoe hij ermee moet omgaan. De foto’s van Thuy Duong Panda gaan inmiddels de wereld rond, waar de vaderskill­s van Yelo alom geprezen worden. Zo zegt op Bored Panda zelfs dat de vader van haar kinderen nog wel een lesje kan leren van de kat.(Metrotime/Foto: metrotime.be)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname