Times of Suriname

Real Moengotapo­e wint overtuigen­d

-

VOETBAL - Real Moengotapo­e boekt een overtuigen­de 5-1 zege op Athletico Berm in de reguliere competitie van de Moengo Sport Bond. Bij de rust stonden de teams nog op gelijke hoogte: 1-1.

Athletico Berm begon goed aan de wedstrijd en kwam in de twaalfde minuut op een 1-0 voorsprong via Clemens Pakoen. Het team kon niet lang genieten van deze voorsprong, want acht minuten later zorgde Gilbert Solega voor de 1-1. Real Moengotapo­e voerde de druk op en ging op zoek naar de volgende treffer, maar er vielen geen doelpunten meer in deze helft.

Real Moegotapoe begon heel sterk aan de wedstrijd en nam een voorsprong. In de 51ste minuut zorgde Olivier Abiting voor de 2-1, in de 60ste minuut tilde Joel Dominie de score naar 3-1 en drie minuten later was Guillermo George verantwoor­delijk voor de 4-1. Hierna was de wedstrijd al gespeeld, maar in de laatste minuten zou Real Moengotapo­e nog eens tot scoren komen. Benjamin Abe scoorde in de 84ste minuut en met deze treffer bepaalde hij de eindstand op 5-1.

Rica Prof speelde 0-0 gelijk tegen High School, Young Rica won met 2-1 van Zinkkampoe, The Fixer’s kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen The Scorpion, The Young zegevierde met 3-1 op Inter Techniek en Marowijne Prof versloeg Dangtapoe met 4-1.