Times of Suriname

Warriors verliest in eigen huis

-

BASKETBAL - Golden State Warriors heeft voor het eerst in drie weken weer eens een thuisduel gespeeld in de NBA, maar de topploeg uit Oakland slaagde er niet in de eigen fans te verwennen. De nummer één van het westen boog voor Boston Celtics: 86-99.

Golden State niet op dreef met de afstandssc­hoten (dertig pogingen leverden slechts zes driepunter­s op). In het vierde kwart bleek de basket zelfs bijna onvindbaar voor Warriors, gezien de twaalf schamele punten. Tijdens een time-out deed een Warriors-fan even voor hoe je de bal in de basket moet gooien. Om een auto te winnen moest hij vier driepunter­s maken in dertig seconden en dat lukte. Zo viel er toch nog wat te juichen.

San Antonio Spurs boekte zijn vijfde zege op rij na een fikse achterstan­d. Sacramento Kings stond in het tweede kwart met 61-34 voor en leidde bij rust met 63-48. Spurs stelde na rust orde op zaken (114-104) en hijgt koploper Golden State inmiddels in de nek.

Verder wist Orlando Magic van Chicago Bulls te winnen met 98-91. Atlanta Hawks versloeg Brooklyn Nets met 110-105 en Miami Heat was met 108-101 te sterk voor Charlotte Hornets. Ook verloor New York Knicks met 104-93 van Milwaukee Bucks, terwijl Toronto Raptors met 94-87 zegevierde op New Orleans Pelicans. Utah Jazz won met 115-108 van Houston Rockets en Minnesota Timberwolv­es ging langs Los Angeles Clippers met 10791. Indiana Pacers wist van Detroit Pistons te winnen met 115-98 en Denver Nuggets ging met 113-123 ten onder tegen Washington Wizards.

(NOS.nl)

 ??  ?? Isaiah Thomas (l) van Boston Celtics probeert langs een van zijn tegenstand­ers te gaan. (Foto: NOS.nl)
Isaiah Thomas (l) van Boston Celtics probeert langs een van zijn tegenstand­ers te gaan. (Foto: NOS.nl)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname