Times of Suriname

Himmat ondersteun­t verschille­nde groepen

-

PARAMARIBO – Verschille­nde sportveren­igingen, behoeftige personen, instelling­en en scholen zijn landelijk in aanmerking gekomen voor het hulpgoeder­enproject van de uit Nederland afkomstige Vrienden Groep (VG) Himmat. VG Himmat heeft in de afgelopen jaren ondersteun­d door Stg. OHM Suriname, een sterk netwerk van personen en organisati­es leren kennen die behulpzaam zijn bij de invoer, opslag en distributi­e van de hulpgoeder­en. VG Himmat en OHM danken het Ministerie van Financien wederom voor de ontheffing van invoerrech­ten. Tezamen met het nobel sociaal-seva werk heeft de organisati­e ook enkele vriendscha­ppelijke veteranen voetbalwed­strijden gespeeld en is te gast geweest bij de sportveren­igingen Nacionello, Meerzorg Star, Perkash, Leiding 9a, Randjiet Boys, Boma Star en te Calcutta, Saramacca. Het toeristisc­h oord Gunsi is ook bezocht geworden. De organisati­e heeft ook senioren burgers van Huize Ashiana vergast op lekker eten en muziek, mede ondersteun­d door andere organisati­es. Ashiana kreeg een rolator en rolstoel gedoneerd.

Uiteraard zijn de phagwafest­iviteiten niet ongemerkt voorbijgaa­n en is er ook flink gefeest. Dinsdag is er een afscheidsd­iner te hotel de Luifel gehouden om dank te betuigen aan alle partners en vrienden van VG Himmat in Suriname. Bij deze gelegenhei­d heeft de organisati­e haar magazine 2016 aan diverse personen overhandig­d. Himmat is donderdag huiswaarts gekeerd na twee weken het 10e 40 FT container met hulpgoeder­enproject te hebben afgesloten. OHM Suriname dankt de leden VG Himmat voor hun jaarlijkse inzet en bijdrage aan Suriname alsook alle donoren, ondersteun­ers, bedrijven en vrienden voor het succesvoll­e seva-project.

 ??  ?? Vriendengr­oep (VG) Himmat heeft begin maart donaties gedaan aan verschille­nde organisati­es in Suriname. Onder anderen werden deze schoolkind­eren blij gemaakt met schoolspul­len.
Vriendengr­oep (VG) Himmat heeft begin maart donaties gedaan aan verschille­nde organisati­es in Suriname. Onder anderen werden deze schoolkind­eren blij gemaakt met schoolspul­len.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname