Times of Suriname

Drietal Cavaliers Lakers te machtig

-

BASKETBAL - Cleveland Cavaliers had zondag zijn beste basketball­ers hard nodig om van Los Angeles Lakers te winnen in Amerikaans­e NBA. Dankzij LeBron James, Kyrie Irving en Kevin Love boog de titelverde­diger in het vierde kwart een achterstan­d van elf punten om in een winst van 125-120. Kyrie Irving maakte veertien punten in de laatste zes minuten van de wedstrijd. De guard werd topscorer met 46 punten. Ook LeBron James scoorde veertien punten in het laatste kwart, hij eindigde met 34 punten, 6 rebounds en 7 assists. In zijn tweede wedstrijd na terugkeer maakte Kevin Love 21 punten en plukte hij 15 rebounds uit de lucht. Het was de eerste keer dat Clevelands grote drie samen goed waren voor minstens honderd punten. De kampioensp­loeg uit Cleveland had ook wel wat goed te maken. Een dag eerder waren de Cavaliers, zonder Irving, James en Love in de ploeg, onderuit gegaan tegen Los Angeles Clippers.

Lakers heeft er als organisati­e dus alle belang bij om te verliezen, de club liet topscorer Lou Williams vorige maand voor een appel en een ei vertrekken naar Houston. Lakers kon zich troosten met het feit dat de kans iets groter is dat ze deze zomer een top-drie speler kunnen draften, die dit seizoen onderaan bungelt in de Western Conference. Ook zag de ploeg veel moois van tweedejaar­s d’Angelo Russell. De pas 21-jarige speler kwam tot veertig punten. (De Telegraaf)

 ??  ?? Kyrie Irving van Cleveland Cavaliers worstelt zich langs twee spelers van Los Angeles Lakers. (Foto:De Telegraaf)
Kyrie Irving van Cleveland Cavaliers worstelt zich langs twee spelers van Los Angeles Lakers. (Foto:De Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname