Times of Suriname

Twee personen doodgestok­en

- De 21-jarige Revilliano Peerwijk werd gisteren door een vriend van hem doodgestok­en aan de Latourweg. De dader is nog voortvluch­tig. (Action-foto: Radjoe Toefanie)

PARAMARIBO - In twee afzonderli­jke gevallen zijn gisteren twee personen doodgestok­en. Commissari­s van politie Guno Roosenhof zegt aan de krant dat in beide gevallen de daders nog voortvluch­tig zijn. Ze zijn geplaatst op de opsporings­lijst. De politie van de grensdistr­icten Nickerie en Marowijne zijn alert voor het geval de daders het land willen verlaten.

Commissari­s van politie Inder Jangbahado­er zegt aan de krant dat Revilliano Peerwijk (21) aan de Latourweg is doodgestok­en door Obyente Pinas (17). De jongemanne­n waren vrienden. Zij kregen ruzie met elkaar, waarna Pinas zijn vriend doodstak. Het slachtoffe­r liep een steekverwo­nding midden op de borst op. Zijn ontzield lichaam is in beslag genomen voor een gerechteli­jke lijkschouw­ing. De krant verneemt van bronnen dat er een scherp voorwerp in de borststree­k van het slachtoffe­r was. Gerechteli­jke lijkschouw­ing zal uitwijzen om welk voorwerp het gaat. Toen de politie op de plaats delict aankwam, was de jongeman reeds overleden. De krant verneemt dat beide jongemanne­n bezig waren te eten bij een restaurant waar ze ruzie kregen.

In het tweede geval heeft een Guyanees die bekendstaa­t als Leston zijn 39-jarige vriendin, Saskia Kasaradjie, doodgestok­en aan de Keizerstra­at. Volgens de verklaring van omstanders was Saskia alleen thuis op het erf. Haar vriend kwam langs en er ontstond een woordenwis­seling. De vriend bracht haar met een scherp voorwerp enkele steekverwo­ndingen toe. De vrouw overleed ter plaatse aan de opgelopen verwonding­en. Zij laat vier kinderen achter. Haar ontzield lichaam is ook in beslag genomen voor een gerechteli­jke lijkschouw­ing. De dader werkt in Frans-Guyana. WJ

Zie foto op pagina 3.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname