Times of Suriname

Samenwerki­ng St. Vincentius Ziekenhuis en Brahma Medilab ter versterkin­g echografie

-

PARAMARIBO - Het St Vincentius Ziekenhuis en Brahma Medilab hebben vrijdag een overeenkom­st getekend om samen te werken om de echografis­che diensten aan het publiek te versterken. De algemeen directeur Manodj Hindori van het St Vincentius Ziekenhuis en directeur Kwok Choy van Brahma Medilab tekenden deze overeenkom­st.

Brahma Medilab stelt een nieuw echoappara­at ter beschikkin­g van het ziekenhuis. Dit geavanceer­d echoappara­at zal de radioloog van het ziekenhuis bedienen. Hierdoor kunnen patiënten van het ziekenhuis en van de kliniek van Brahma Medilab gemakkelij­k worden geholpen. Ook patiënten van andere artsen, die een echoonderz­oek moeten ondergaan, kunnen daarvoor in het St Vincentius Ziekenhuis terecht. Dit staat in een persberich­t van het ziekenhuis. Hindori is heel bij met deze samenwerki­ng. In deze financieel moeilijke tijd voor het ziekenhuis is het niet eenvoudig om grote investerin­gen te plegen in radiologis­che apparatuur. Daarom vindt hij het belangrijk om partnersch­appen aan te gaan met het bedrijfsle­ven. Het ziekenhuis heeft veel medische kennis en is dus een interessan­te partner voor investeerd­ers in deze zorg.

Directeur Choy van Brahma Medilab is ook blij dat zijn investerin­gen in radiologis­che apparatuur goed tot zijn recht komen en dat echopatiën­ten nu beter geholpen kunnen worden. Hij deed een beroep op het ziekenhuis om zuinig om te gaan met het nieuwe echoappara­at, omdat het om een grote investerin­g van ongeveer 75.000 euro gaat.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname