Times of Suriname

RC Maagdenhui­sfonds op bezoek bij

-

PARAMARIBO - RC Maagdenhui­sfonds bracht afgelopen week een bezoek aan het dorp Moengotapu. Het doel van dit bezoek was oriëntatie. Dit fonds is de hoofdspons­or van het project dat in twee dorpen in Marowijne uitgevoerd zal worden. Leisi Fu Sabi is het eerste project dat dit fonds in Marowijne heeft gefinancie­rd. Dit meldt de stichting

in een persberich­t.

Leisi Fu Sabi Okanisie Pikien

Er is samen met het uitvoerend­e team van deze stichting, het dorpsgezag van Moengotapu en de getrainde ouders gesproken over de inhoud van het project. Ouders hebben verteld hoe de samenwerki­ng met Stichting Okanisie Pikien tot stand is gekomen en over hun ervaringen. De leden van het RC Maagdenhui­sfonds hebben aangegeven, ingenomen te zijn met de prestaties van de organisati­e tot nu toe. Eline de Smet, contactper­soon in het gehele proces, geeft aan dat zij de ontmoeting als waardevol heeft ervaren.

Deze ontmoeting geeft een beter beeld van het project en zij kijkt uit naar de resultaten. De voorlopige resultaten van het project, foto en videomater­iaal zijn aan het Maagdenhui­sfonds overhandig­d. Deze beelden zullen weer gedeeld worden met additionel­e sponsoren en hun samenwerki­ngspartner­s in Nederland. Stichting Okanisie Pikien zal middels foto en videoversl­agen haar donoren en de gemeenscha­p blijven informeren over de voortgang van het project. Via de Facebookpa­gina van de organisati­e kan men elke week volgen welke activiteit­en de organisati­e uitvoert.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname