Times of Suriname

Messi gaat contract bij Barcelona verlengen

-

VOETBAL - De afgelopen tijd wordt er veel gespeculee­rd over de toekomst van Lionel Messi. De Argentijns­e aanvaller heeft in Barcelona nog een contract tot 2018, maar de onderhande­lingen over een verlenging van die verbinteni­s zouden in een impasse zitten. Volgens Robert Fernandez, sportief directeur bij Barcelona, hoeven de fans zich geen zorgen te maken. “Messi gaat zijn contract bij Barcelona verlengen, zoals ik altijd heb gezegd”, klinkt het stellig uit de mond van Fernandez in gesprek met Cadena SER. “Hij is gelukkig in Barcelona, voelt zich comfortabe­l in het team en de omgeving is perfect. Ik heb geen twijfels dat hij bij gaat tekenen. Als je in zijn ogen kijkt, zie je dat hij gelukkig is bij Barcelona. Verder wil ik er niet teveel over praten.” Volgens Fernandez is Messi niet de enige die bij gaat tekenen. Ook Andrés Iniesta, die nog vastligt tot 2018, zal zijn contract verlengen. “Hij bepaalt zelf hoe snel dat gaat gebeuren. Ik heb er geen twijfels over dat hij bijtekent en hij ook niet”, stelt de sportief directeur van Barcelona. Momenteel is de club ook op zoek naar een opvolger voor de vertrekken­de Luis Enrique. “Het is niet waar dat Massimilia­no Allegri komt. Juan Carlos Unzué kent de club goed, dus hij is voorbereid. Ernesto Valverde heeft een aantal goede seizoenen gehad, niet alleen met Athletic Club.” (VZ)

 ??  ?? Lionel Messi heeft zijn contract bij Barcelona nog niet verlengd, maar volgens Robert Fernandez, sportief directeur bij Barcelona, gaat de Argentijn de club niet verlaten. (Foto: Xinhua)
Lionel Messi heeft zijn contract bij Barcelona nog niet verlengd, maar volgens Robert Fernandez, sportief directeur bij Barcelona, gaat de Argentijn de club niet verlaten. (Foto: Xinhua)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname