Times of Suriname

Weetjes - Weetjes - Weetjes

-

Algemeen

Iedere hotelgast wil een mooi uitzicht. De vraag is: hoe ver wil je daarvoor gaan? Gasten van het Skylodge Adventure Suiteshote­l moeten in elk geval heel ver gaan. De kamers zijn namelijk bevestigd aan een rotswand 400 meter boven de grond in de Sacred Valley in Peru. De kamers zelf zijn gemaakt van aluminium en polycarbon­aat en hebben een slaapkamer, eethoek en een badkamertj­e. Stroom wordt opgewekt met zonnepanel­en. Je moet er wel wat voor over hebben: om bij zo een Skylodge-kamer te komen, dien je een klimtocht van ongeveer drie tot vier uur af te leggen. (De Telegraaf/ Foto: Fine Dining Lovers) 1933 - President Roosevelt gelast een eind te maken aan de (mislukte) droogleggi­ng in de Verenigde Staten.

2016 - Terroristi­sche aanslagen door terreurgro­ep IS in de vertrekhal van Brussels Airport en in een metrostel in het Brussels metrostati­on Maalbeek.

1945 - In Caïro wordt de Arabische Liga opgericht.

1983 - Chaim Herzog wordt gekozen als president van Israël.

1960 - Arthur Schawlow en Charles Townes verkrijgen patent op de laser.

1995 - Kosmonaut Valeri Poljakov keert terug na een record van 438 dagen in de ruimte. William Alan Shatner (Montreal, 22 maart 1931) is een acteur, schrijver en zanger van Joods-Canadese afkomst. Hij is vooral bekend van zijn rol als Captain Kirk in zowel de televisies­erie Star Trek als de Star Trekfilms. Tevens is hij bekend van het televisiep­rogramma Rescue 911, dat hij presenteer­de. In 2010 had Shatner een rol in de sluitingsc­eremonie van de Olympische Winterspel­en in Vancouver. In 2004 won Shatner zijn eerste Emmy Award voor zijn rol als “Denny Crane” in The Practice, later bekend als Boston Legal. In 2005 won hij zijn eerste Golden Globe en zijn tweede Emmy Award voor dezelfde rol in Boston Legal. (Foto: Mediamass.net) Laura Jeanne Reese Witherspoo­n (New Orleans (Louisiana), 22 maart 1976) is een Amerikaans­e actrice. Ze verzamelde met verscheide­ne rollen samen meer dan dertig filmprijze­n, waaronder een Oscar (voor Walk The Line), een BAFTA Award, een Golden Globe en meerdere People’s Choice Awards. Witherspoo­n trouwde op 5 juni 1999 met acteur

Ryan Phillippe, met wie ze sinds 22 maart 1997 (haar 21e verjaardag) een relatie had. Samen kregen ze een dochter en een zoon. In oktober 2006 werd bekendgema­akt dat het stel ging scheiden. Ze had hierna nog enkele jaren een relatie met acteur Jake Gyllenhaal, haar medespeler uit Rendition (2007). Ze is ook bekend om haar rol in de films: Legally Blonde deel 1 en 2. Op 26 maart 2011 trouwde ze met Jim Toth. Anderhalf jaar later kregen zij een zoon. (Foto: The Best Fashion Blog. com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname