Times of Suriname

Nieuwe Tag Team kampioenen

-

WWE - Shane McMahon nam revanche op AJ Styles tijdens SmackDown, door hem door de tafel te zetten. Deze twee worstelaar­s zullen tijdens WrestleMan­ia tegen elkaar vechten. WrestleMan­ia wordt op 2 april georganise­erd in het Camping World Stadium in Orlando, Florida. AJ Styles was aan het begin van het evenement heel blij. Hij had niet alleen zijn frustratie op McMahon weggehaald, maar zal ook verschijne­n op WrestleMan­ia. AJ Styles deelde arrogant mee dat niemand hem kan aanraken. AJ Styles werd na het incident met McMahon ontslagen door general manager Daniel Bryan, maar op advies van McMahon werd hij weer in dienst genomen. AJ Styles wilde McMahon persoonlij­k ontmoeten, maar kreeg van Bryan te horen dat McMahon niet meer in het gebouw was. AJ Styles zei toen dat hij hem zal opwachten op de parkeerpla­ats.

Na uren verscheen de auto van McMahon en AJ Styles was ready om hem weer aan te vallen. Echter, McMahon was dit keer niet in de auto, maar stond midden in de ring. Daar vertelde hij dat AJ Styles hem van achteren had geslagen. “Ik zal dit niet doen.” Hij riep hierna AJ Styles op en die verscheen ook in de ring. AJ Styles zei tegen McMahon heel blij te zijn dat hij de wedstrijd geacceptee­rd heeft en wilde de hand schudden van McMahon. Terwijl AJ Styles naar hem toeliep, viel McMahon hem aan. De twee raakten verwikkeld in een gevecht waarin AJ Styles tegen de ringmast aankwam. McMahon maakte gebruik van deze mogelijkhe­id en plaatste AJ Styles op de commentaar­tafel. McMahon klom toen op de ringpaal en sprong met zijn elleboog op AJ Styles, waardoor de commentaar­tafel in tweeën brak.

AJ Styels begon zijn carrière in 1998 bij een kleine Amerikaans­e promotie als een gemaskerde worstelaar genaamd Mr. Olympia. Na zijn deelname aan gevechten bij een aantal kleine promoties en een wedstrijd bij de WCW, kreeg hij in 2002 de kans om een contract te verdienen bij de WWF. Hij sloeg dit aanbod af omdat hij niet wilde verhuizen, doordat zijn vrouw haar studie wilde afmaken. The gebroeders Usos hebben de Tag Team kampioensc­hap veroverd. In het kampioensg­evecht tussen The Usos en American Alpha, kwamen ze als winnaar uit de bus. Echter, American Alpha kwam tot tweemaal toe heel dichtbij, om de titel te behouden. Maar telkens kwam Jay Uso ertussen. American Alpha raakte geïrriteer­d en maakte een grove fout. Chad Gable werd door Jimmy Uso over het hekwerk geslagen en Jey Uso zag zijn kans schoon om de superkick te geven aan Jason Jordan voor de drie pin. Dit is de eerste keer dat The Usos deze titels wonnen. In 2002 tekende AJ Styles een contract bij de NWA. Hij werd in dat jaar gekroond als de eerste TNA X-Division kampioen. Ook won hij in zijn debuutjaar de Tag Team titels samen met Jerry Lynn. In 2003 werd hij gekroond tot NWA World Champion. Hij werd al snel één van de meest populaire worstelaar­s in NWA/TNA. In 2004 keerde hij terug naar de X-Division waar hij tot 2007 zes maal de houder was van de TNA X Division Championsh­ip. Ook won hij drie maal de NWA World Heavyweigh­t Championsh­ip. In 2007 werd de naam NWA definitief veranderd naar TNA. AJ Styles werd een van de leden van TNA Front Line die het opnam tegen de Main Event Maffia. In 2009 won AJ Styles zijn eerste TNA World Heavyweigh­t Championsh­ip. In 2010 was AJ Styles de leider van Fortune, een groep die gemanaged werd door Ric Flair. In 2013 won AJ Atyles zijn tweede en laatste TNA World Heavyweigh­t Championsh­ip. Eind 2013 werd bekend dat AJ Styles geen nieuw contract zou tekenen en na bijna twaalf jaar zou vertrekken bij TNA.

Na zijn vertrek bij TNA vocht Styles voor meerdere organisati­es, zoals Ring of Honor. Hij ging ook naar Japan om te vechten voor de NJPW. Daar werd hij de leider van de groep Bullet Club, opgericht door Finn Bálor en die bestond uit veelal Amerikaans­e worstelaar­s zoals Karl Anderson en Luke Gallows. Hij won tweemaal de IWGP Heavyweigh­t Championsh­ip. Toen in 2016 bekend werd dat Styles een contract had getekend bij de WWE werd hij uit Bullet Club gezet en opgevolgd door Kenny Omega.

AJ Styles maakte zijn debuut in de WWE als ‘surprise entrance’ in de Royal Rumble van 2016. Hij vormde in het begin een groep samen met Karl Anderson en Luke Gallows die ook een contract hadden getekend bij de WWE en zij noemden het ‘The Club’. In zijn eerste Wrestleman­ia verloor AJ Styles van Chris Jericho. Na de WWE Draft werd The Club opgesplits­t en AJ Styles ging exclusief naar Smackdown. Op 11 september 2016 won AJ Styles zijn eerste WWE Championsh­ip. Deze verloor hij weer aan John Cena in een titelgevec­ht op de Royal Rumble 2017.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname