Times of Suriname

Robinhood U-15 wint groots

-

VOETBAL – Robinhood heeft met maar liefst 10-1 gewonnen van Botopasi in de U-15-klasse van de Surinaamse Voetbal Bond. De jongens van de roodgroene formatie stonden bij de rust met 3-0 voor. Damio Giansa maakte een hattrick in deze wedstrijd.

Robinhood domineerde vanaf het begin en Botopasi kon de tegenstand­er maar dertien minuten afhouden van zijn doel. In de veertiende minuut maakte Aryan Khusial de 1-0. Robinhood bleef dominant en in de 27ste minuut werd de score verdubbeld door een treffer van Shemar Pengel: 2-0. Botopasi kon de tegenstand­er niet bijbenen en zag hulpeloos toe, hoe Desmon Paulus vlak voor rust de 3-0 maakte voor Robinhood. Robinhood begon ook goed aan de tweede helft en breide de score binnen korte tijd uit naar 5-0 door doelpunten van Jamaal Elsenhout in de 48ste minuut, en Rafael Wartes in de 51ste minuut. Hierna geloofde Botopasi niet meer in een terugkeer en was al verslagen. Giansa maakte nog een hattrick voor Robinhood, terwijl Carlo Tinhuil twee keer trefzeker was. Emanuel Ringold wist een eretreffer te maken voor Botopasi en de wedstrijd eindigde hierdoor in een 10-1 overwinnin­g voor Robinhood.

Leo Victor won met 2-0 van Notch, OASE was met 3-1 te sterk voor ABSO, De Rest zegevierde met 4-1 op Susport Talent, Transvaal won groots met 10-0 van SNL en Voorwaarts was met 3-1 te sterk voor Nishan’42.