Times of Suriname

10de editie Dobru Neti op geboorteda­g Dobru

-

PARAMARIBO – De 10de editie van de welbekende Dobru Neti wordt ditmaal gehouden op 29 maart, de geboorteda­g van Dobru. De Dobru Neti wordt gehouden in aan de Costerstra­at 20A en begint om 19.30 uur. De organisati­e ligt in handen van de R Dobru Stichting. Het thema van de avond is en dan wel in de ruimste zin van het woord, met als slogan Dit meldt de organisati­e in een persberich­t.

Creation Give thanks to the most high.

Bekende artiesten zullen hun kunnen tonen in de discipline­s; poëzie, spoken word, zang, dans en rap. Ook staan deze avonden bekend om het spontane karakter, dus zal er ook zeker een open mic moment zijn waar enkele bekende Surinaamse hiphop artiesten gebruik van zullen maken. Enkele artiesten die meedoen zijn Lenia Torres, Zulile Blinker, Sandrina Hunsel, Obet Kanape, Asgar Koster, Emanuel Sanvisi, Dominique Ravenberg, Benjamin Faya, Ta2 en Ori Plet. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Rolinzo Huur en band en DJ Earl da Pearl.

Ook wordt de Dobru website gelauncht, www.stichtingd­obru.org. Nieuw tijdens

Soup Oso

deze editie van de Dobru Neti wordt het Dobru barba contest; de man met de mooiste baard kan een barberbeha­ndeling winnen bij Barbershop The Basement. Verder zal er natuurlijk ook Dobru merchandis­e aanwezig zijn: Dobru T-shirts, Dobru pangi’s, gedichtenb­undels en muziekcd’s .

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname