Times of Suriname

BSV wint van Inter Garib

-

VOETBAL - BSV heeft tegen Inter Garib goede zaken gedaan in de reguliere competitie van de Brokopondo Sport Bond. Het team stond bij de rust met 2-0 voor en won uiteindeli­jk met 3-1.

BSV kende een goede start en nam al in de vijfde minuut een 1-0 voorsprong via Nivaro Linga. Het ging verder met het goede spel en in de 36ste minuut wist Timothy Tuinfort de 2-0 te maken.

In de tweede helft speelde Inter Garib beter en kreeg enkele goede kansen om tot scoren te komen. Een van deze kansen werd benut door Dudley Pansa in de 74ste minuut. Inter Gairb bleef pressie uitoefenen voor een gelijkmake­r, maar kreeg echter nog een tegendoelp­unt te verwerken, dat in de 89ste minuut gemaakt werd door Tuinfort. Hierdoor won BSV met 3-1. Verder speelde Inter Waki 1-1 gelijk tegen SVK. Jordan Senei wist het net te vinden voor Inter Waki, terwijl Rafael Pirau trefzeker was voor SVK.

SVG was met 4-2 te sterk voor Boslanti. Jozua Edenburg, Sergio Stedenburg, Adaw Doekoe en Akele Zeegelaar scoorden elk een keer voor de winnaar, terwijl de tegentreff­ers werden gemaakt door Ritcher Doebe en Oliver Kentie.

De wedstrijd tussen Klaas en Tapio vond geen voortgang, omdat Tapio laat kwam opdagen voor de wedstrijd. Klaas won hierdoor reglementa­ir. Vandaag staat er een wedstrijd op het schema. BSV komt uit tegen SVG in het Bigi Weistadion en morgen is Real Cicero de tegenstand­er van Boslanti in het Brokopondo Centrum.