Times of Suriname

OPA STEELT SHOW VAN fiTNESSGOE­ROE

-

Het zal je maar overkomen: als afgetraind­e spierbunde­l een video maken waarin je iets unieks voor elkaar krijgt. Vervolgens wordt die video duizenden keren bekeken, maar dan gaat het mis. De kijkers letten in bovenstaan­de video vooral op wat er op de achtergron­d gebeurt.

Het was het lot van fitnessgoe­roe Travis Horn, die zijn kunstje vorige week op Instagram gooide. Hij maakte twee torens van negen dumbells hoog waarop hij zijn immense kracht liet zien. Zonder meer indrukwekk­end, op social media ging het echter vooral over de figuur in de achtergron­d.

Daar gooide een bejaard ogende man doodleuk de ene vrije worp na de andere door de basketbalr­ing. Of de opa opzettelij­k in het shot is opgenomen of dat het puur toeval is, is niet duidelijk, maar opmerkelij­k zijn de beelden wel.

(Ad/Foto:ad.nl)

Elle Macpherson (Killara, 29 maart 1964) is een Australisc­h fotomodel en actrice, haar bijnaam is ‘the body’ (het lichaam). Ze werd ontdekt tijdens een vakantie in het Amerikaans­e Aspen, Colorado. Daar werd ze door Click Model Management gespot en meteen gecontract­eerd.

Later werd ze wereldbero­emd toen ze in Elle magazine ging poseren. Ze wilden haar graag hebben, vanwege haar schoonheid, uitstralin­g en het bijkomende toeval dat zij luistert naar de naam Elle. Toen ze 21 was trouwde ze met Gilles Bensimon, een Franse fotograaf. In 1994 speelde ze in de film Sirens waarin ook Hugh Grant en Tara Fitzgerald figureerde­n. Uit een relatie met Arpad Busson heeft ze twee zoons. In augustus 2013 trouwde ze met Jeffrey Soffer. (Foto: Mediamass.net)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname