Times of Suriname

Wadika Ramsukul naar Nederland

-

De populaire zangeres uit Commewijne, Wadika Ramsukul, gaat naar Nederland voor optredens. Dit wordt haar eerste optreden in het buitenland en zij is heel erg enthousias­t. Ramsukul treedt op met allround-zanger Rakesh Kala. Hij staat vooral bekend om zijn bhajans en is erkend in Delhi, India. Ramsukul vindt het een eer om met deze zanger op te treden. “Ik ga vooral golden oldies zingen”, aldus Ramsukul die zondag vertrekt.

Vorig jaar in maart debuteerde Ramsukul met haar album Mera Saaya. Daarna besloot ze eigen compositie­s te schrijven en lanceerde Tune Hamara en Jab tak hein Zindegie. Hierna bracht ze enkele video’s uit. Wanneer ze terug is in eigen land, wil ze ook in andere talen zingen. “Mijn interesse gaat uit naar verschille­nde talen, niet alleen het hindostaan­s”, aldus Ramsukul.

Na de lancering van haar albums werd ze gevraagd om op te treden op diverse concerten. Hoogtepunt was haar gastoptred­en op het concert van de populaire Bollywoodz­anger Babul Supryo. “Mijn zelfverzek­erdheid groeide met de dag en ik zag dat ik ook beter begon te zingen”, zegt Ramsukul. Ook de vele positieve reacties van het publiek maken dat ze steeds groeit als zangeres. “Ik ben mijn fans enorm dankbaar voor alle reacties en voor hun belangstel­ling in mij.”

Momenteel is ze bezig een nieuwe opname te maken met Prashant Ramjatan van de muziekform­atie The Juniors. “Dat wordt op korte termijn gelanceerd”, zegt ze onvermoeid. De zangeres heeft zich reeds voorbereid op haar optredens in Nederland. “Ik zal mijn uiterste best doen om mijn publiek in Nederland ook tevreden te stellen.” Naast haar optredens zal ze ook bezig zijn met diverse muzikale projecten in Nederland. Na drie weken is ze terug in eigen land. (MP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname