Times of Suriname

Grassalco organiseer­t Fun Fit Bootcamp

-

PARAMARIBO - NV Grassalco organiseer­t morgen een Fun Fit Bootcamp met daaraan gekoppeld een cookout, zumbathon en bodybuildi­ngspektake­l. Dit meldt de afdeling Corporate Image van NV Grassalco in een persberich­t. Een bootcamp is in groepsverb­and sporten in de buitenluch­t onder begeleidin­g van een trainer. Plezier maken en tegelijk leuke oefeningen doen, staan centraal. “Voor een gezonde leefstijl moeten burgers meer bewegen. Deze activiteit­en zijn bij uitstek een aanrader om een beetje gewicht kwijt te raken, benadrukt peer educator en commissiel­id Aroena Lalta. “Een gezonde maaltijd en gezonde dranken moeten de work-out compleet maken”, zegt ze glimlachen­d. De cook-out duurt van 12.00 uur tot 15.00 uur. Daarna beginnen de andere activiteit­en.

Dit wordt een bootcamp waar plezier centraal staat, een energieke zumbathon, kinderspel­en, bodybuildi­ng, optredens en een cook-out waar gezonde maaltijden en hapjes worden gepromoot. Kleurrijke smoothies en sappen maken het geheel compleet. NV Grassalco zal op deze dag groots uitpakken met deze en andere activiteit­en. In stands van de Dermatolog­ische dienst en Health Control kunnen bezoekers voor de broodnodig­e informatie over hun gezondheid terecht.

Deze activiteit wordt op het sportterre­in van Telesur in de Cultuurtui­n gehouden. De uitvoering ligt in handen van de peer educators van Grassalco, een groep medewerker­s die getraind is om een gezonde leefstijl onder collega’s en andere personen te promoten. “Van 12.00 uur ‘s middags tot en met 8.00 uur ‘s avonds willen wij samen met onze werknemers, hun gezin en de gemeenscha­p deze dag tot een succes maken”, zegt peer educator en commissiel­id Afoisinie Akiemboto. “Als ik de vele reacties op onze Facebook-pagina lees, lijkt het reuze gezellig te worden. Net als anderen kijken wij er ook echt naar uit.” De voorbereid­ing van het evenement is vlot verlopen. De promotieca­mpagne via diverse media zal een grote groep burgers naar de ‘Cul’ trekken. Velen kijken uit naar het optreden van Soepe Koese en andere bodybuilde­rs. Koese is in topvorm. Hij bereidt zich voor op zijn nieuwe status als profession­ele bodybuilde­r die hij eind 2017 moet bereiken. Grassalco zal als zijn hoofdspons­or optreden. De dag wordt afgesloten met een voetbalwed­strijd tussen Grassalco en het Ministerie van Natuurlijk­e Hulpbronne­n.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname