Times of Suriname

Kane kan rentree maken

-

VOETBAL - Harry Kane kan vandaag na een maand afwezighei­d zijn rentree maken bij Tottenham Hotspur. Michel Vorm ontbreekt door een knieblessu­re.

Kane is juist hersteld van zijn enkelbless­ure. “Ik heb nog niet besloten of ik Harry laat starten of dat hem op de bank laat beginnen. Maar hij is terug, dat is het belangrijk­ste”, zei trainer Mauricio Pochettino gisteren.

Zonder topscorer Kane won Tottenham, dat vandaag Watford ontvangt, drie achtereenv­olgende competitie­duels en scoorde in die wedstrijde­n totaal zeven keer.

Vincent Janssen mocht, bij afwezighei­d van Kane, afgelopen zaterdag tegen Burnley voor het eerst dit seizoen in de competitie vanaf het begin meedoen. Woensdag had Janssen als invaller met een assist een belangrijk aandeel in de 1-3 zege op Swansea City. Doelman Vorm heeft aan die wedstrijd tegen Swansea een knieblessu­re overgehoud­en. Volgens de medische staf van de club uit Londen moet nader onderzoek de ernst van het letsel vaststelle­n.

Vorm is de tweede doelman van de Spurs. Hij startte tegen Swansea omdat Hugo Lloris ziek was. De Fransman lijkt zaterdag op tijd fit voor de wedstrijd tegen Watford. Runner-up Tottenham hoopt zich nog te kunnen mengen in de titelstrij­d met koploper Chelsea, dat zeven punten meer heeft. (NS)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname