Times of Suriname

Isco gaat niet naar Barça

-

VOETBAL - Isco laat normaliter zijn voeten spreken, maar de middenveld­er van Real Madrid heeft donderdaga­vond via Twitter enkele duidelijke uitspraken gedaan. De Spaanse internatio­nal was donderdag volop in het nieuws nadat hij een privéfoto op zijn Instagrama­ccount plaatste, met voor hem op tafel een zak chips met het logo van Barcelona. Isco wordt de laatste maanden met Barcelona in verband gebracht, mede omdat de middenveld­er nog steeds niet zijn huidige contract (tot medio 2018) heeft verlengd. De spelmaker verwijderd­e de foto van zijn profiel en publiceerd­e daarna dezelfde foto, maar zonder de zak chips. De gebruikers van sociale media speculeerd­en hoe dan ook volop over de toekomst van de ex-speler van Valencia en Málaga. In de nacht van donderdag op vrijdag maakte Isco een duidelijk statement via zijn officieel Twitter-account. “Ik ga niet naar Barça, stelletje vervelen. Met de foto wilde ik zeggen dat we ze vamos a comer con patatas.” Dat laatste betekent letterlijk “we ze samen met aardappele­n gaan opeten”, de Spaanse versie van ‘met huid en haar opeten’. Isco verwees daarmee naar de komende krachtmeti­ng tussen Real Madrid en Barcelona, op 23 april in het Santiago Bernabéu. “Oh ja, ik heb de chips niet eens geproefd. Het waren mijn vrienden die mij een loer draaiden.” Real Madrid heeft twee punten meer dan Barcelona, dat ook een wedstrijd meer heeft gespeeld. (VZ)

 ??  ?? Isco (r), de middenveld­er van Real Madrid, werd de laatste weken in verband gebracht met een transfer naar Barcelona, maar hij geeft nu zelf aan dat hij niet naar Barcelona zal vertrekken.
(Foto: Nusport)
Isco (r), de middenveld­er van Real Madrid, werd de laatste weken in verband gebracht met een transfer naar Barcelona, maar hij geeft nu zelf aan dat hij niet naar Barcelona zal vertrekken. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname