Times of Suriname

Atlanta op koers voor play-offs

-

BASKETBAL - Boston Celtics leed in de NBA zijn tweede nederlaag op rij. Daags na het zware 91-114 verlies in de topper tegen Cleveland, ging Celtics donderdaga­vond (lokale tijd) met 123-116 onderuit tegen Atlanta. Voor de nummer twee uit de Eastern Conference was het al de derde nederlaag in vijf wedstrijde­n.

Sterspeler Isaiah Thomas was nochtans wel bij de les. Hij tekende voor 35 punten en werd zo topschutte­r van de partij. Voor Hawks maakte Paul Millsap 26 punten, drie meer dan zijn teamgenoot Tim Hardaway jr. Boston was al langer zeker van een plaats in de play-offs maar lijkt de eerste plek in zijn conference nu wel te mogen vergeten. Kampioen Cleveland leidt met 51 zeges tegen 27 nederlagen voor Celtics, dat 50 keer won en 29 keer verloor.

Elk team speelt in de reguliere competitie 82 wedstrijde­n. Atlanta deed met de zege een uitstekend­e zaak met het oog op de play-offs. Hawks verstevigd­e zijn vijfde plaats. De top acht stoot door. Indiana Pacers hield de hoop op een ticket voor de playoffs levend, door concurrent Milwaukee Bucks te verslaan. Mede dankzij 23 punten en tien rebounds van Paul George won de thuisploeg met 104-89.

Philadelpi­a 76ers-Chicago Bulls: 90-102, Orlando Magic-Brooklyn Nets: 115-107, Houston RocketsMil­waukee Bucks: 103106, New York KnicksWash­ington Wizards: 91-114 en Portland Trail BlazersMin­nesota Timberwolv­es: 105-98. (De Telegraaf)

Overige uitslagen:

 ??  ?? Paul Millsap (r.) is de grote man bij Atlanta Hawks. (Foto: De Telegraaf)
Paul Millsap (r.) is de grote man bij Atlanta Hawks. (Foto: De Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname