Times of Suriname

Vrouw overleeft val van vierde hoogste BRUG NADAT ZE SELfiE PROBEERT TE NEMEN

-

Een vrouw uit het Amerikaans­e Sacramento heeft een poging om een originele selfie te nemen bijna met haar leven bekocht. Bij een bezoek aan Foresthill Bridge in Californië - de op drie na hoogste brug van de Verenigde Staten - besloot ze op de metalen balken onder de brug te gaan staan. Maar ze verloor haar evenwicht en viel bijna 20 meter naar beneden.

Het incident gebeurde dinsdag. Als bij wonder overleefde de vrouw de val. Ze kwam op een wandelpad terecht en werd met een helikopter naar het Sutter Roseville Medical Center gebracht voor verzorging. Over haar toestand is verder niets bekend, “maar verwacht wordt dat ze van haar verwonding­en zal herstellen”, zo klinkt het bij de politie van Placer County. “Deze jongedame heeft erg veel geluk gehad. De gevolgen voor haar, haar vrienden en haar familie hadden veel erger kunnen zijn.”

“De balken onder de brug zijn ontoeganke­lijk voor de veiligheid van de bezoekers”, klinkt het verder bij de politie. “Iedereen die het toch waagt om zich erop te begeven, zal worden vervolgd.” De vrouw die dinsdag van de brug viel, zal níét naar de cel moeten. “We denken dat haar val genoeg indruk op haar heeft gemaakt, zodat ze het niet nog een keer probeert”, klinkt het pragmatisc­h. Foresthill Bridge ging open in 1973 en hangt op haar hoogste punt 222 meter boven de grond. Regelmatig klimmen bezoekers op de metalen balken onder de brug voor een adembeneme­nde foto. Sinds de opening zijn er al bijna 100 mensen omgekomen nadat ze van de brug sprongen of vielen. (HLN/Foto:hln.be)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname