Times of Suriname

Happy Boys wint overtuigen­d

-

VOETBAL – Happy Boys blijft het goed doen in de finalerond­e van de eerste klasse van de Meerzorg Sport Bond. Het team wist in de voorlaatst­e speelronde overtuigen­d met 5-2 te winnen van Jong Tiger. Happy Boys stond bij de rust al met 2-0 voor. Lorenzo Zoutkamp was goed voor een hattrick in dit duel.

Happy Boys was favoriet om deze wedstrijd te winnen en het begon heel sterk. In de twaalfde minuut zorgde Marlando Linga voor de openingstr­effer en vier minuten later werd de score door Zoutkamp verdubbeld. Jong Tiger herpakte zich na de zwakke start en verdedigde beter, toch kreeg de tegenstand­er voor rust enkele goede mogelijkhe­den om verder uit te lopen, maar deze kansen werden niet benut. Happy Boys begon wederom heel goed aan de tweede helft en in de 55ste minuut was Zoutkamp verantwoor­delijk voor de 3-0. Hierna begon Happy Boys nonchalant te spelen, waardoor Jong Tiger de kans kreeg om terug in het spel te komen. In de 62ste minuut maakte Richy Mertodikro­mo de 3-1 en in de 72ste minuut zorgde ook hij voor de 3-2. Happy Boys dat in een roes gedommeld leek, werd wakker en herpakte zich. In de 83ste minuut maakte Zoutkamp de 4-2 voor zijn team en in de allerlaats­te minuut bepaalde Marcel Cardosa da Cosa met nog een treffer voor Happy Boys de eindstand op 5-2. De winnaar heeft nu twaalf punten uit vier wedstrijde­n, terwijl Jong Tiger blijft steken op vier punten.