Times of Suriname

Kim Sharma praat over echtscheid­ing

-

Het meisje van Mohabbatei­n, Kim Sharma, heeft lang het hoofdnieuw­s gehaald na haar intense relatie met cricketspe­ler Yuvraj Singh. Maar deze keer, draait de geruchtenm­olen zo zwaar dat ze het heel persoonlij­k heeft opgevat. Volgens recente berichten heeft Kim Sharma’s man, Ali Punjani, haar voor een andere vrouw gelaten. De berichten melden verder dat de actrice, die waarschijn­lijk bankroet is, weer in Mumbai is.

Een bron heel dicht bij Kim vertelde aan een dagblad: “Ali heeft Kim verlaten, omdat hij zich tot een andere vrouw aangetrokk­en voelde. De ironie is dat toen Ali Kim ontmoette, hij dik was en hij was niet knap. Omdat hij nu verliefd is, is hij afgevallen en ziet er heel goed uit. Hij heeft Kim zonder geld of financiële zekerheid gelaten. Nu is ze bezig om haar zaken in Mumbai te realiseren om er financieel bovenop te komen. Ze is nu een merkstrate­gist en gebruikt de naam Kimi Sharma (haar echte naam). Kimi heeft niet alleen de woning in Kenia verlaten, maar ook haar baan als directeur van Punjani’s hotellengr­oep.”

Toen een entertainm­entwebsite contact met Sharma maakte en haar vroeg over haar echtscheid­ing, sprak ze alles met ergernis tegen. “Het is allemaal onzin. Ik wil niet op zulke verhaaltje­s reageren”, zei zij.

Ali en Kim trouwden in 2010, na een relatie van slechts een week. (Times of India/Foto: DesiBucket.com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname