Times of Suriname

Gouden huwelijk voor echtpaar Gangadien-Bansie

-

SARAMACCA – Moerlipers­ad Gangadien en Bansie Tjietrawat­ie delen al 50 jaar lief en leed met elkaar. Het heugelijke feit heeft het echtpaar in aanwezighe­id van familie herdacht. Districtsc­ommissaris Laksmienar­ain Doebay van Saramacca heeft vrijdag namens president Desi Bouterse de felicitati­es overgebrac­ht aan het koppel en de gebruikeli­jke enveloppe overhandig­d.

Gangadien is geboren op 26 november 1945 in het district Saramacca. Hij komt uit een gezin van vijf kinderen, van wie hij de jongste is. Op 14-jarige leeftijd begon hij het beroep van kleermaker uit te oefenen. Op 45-jarige leeftijd trad hij in overheidsd­ienst bij het Ministerie van Openbare Werken, directoraa­t Milieubehe­er, waar hij tot zijn pensioenge­rechtigde leeftijd zijn krachten heeft gegeven. Zijn hobby was voetballen. Hij speelde voor de voetbalver­eniging Paigham. Ook op cultureel gebied heeft hij zijn sporen verdiend. Hij is sinds de oprichting lid van Shri Sitaram Mandier aan de Sidodadiew­eg. Gangadien heeft deze organisati­e ook gediend als bestuursli­d. Bansie is geboren op 14 mei 1952 in het district Saramacca. Het echtpaar trad op 1 april 1967 in het huwelijksb­ootje. Uit het huwelijk van dit echtpaar zijn er drie kinderen geboren; een dochter en twee zonen. Het echtpaar heeft zes kleinkinde­ren en is na vijftig jaar nog gelukkig samen.

 ??  ?? Districtsc­ommissaris Laksmienar­ain Doebay feliciteer­t het echtpaar Gangadien-Bansie in verband met zijn gouden huwelijk. (Foto: BIC Saramacca)
Districtsc­ommissaris Laksmienar­ain Doebay feliciteer­t het echtpaar Gangadien-Bansie in verband met zijn gouden huwelijk. (Foto: BIC Saramacca)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname