Times of Suriname

LEWANDOWSK­I LIJKT OP TIJD fiT voor Real Madrid

-

VOETBAL - Robert Lewandowsk­i keerde gisteren terug op het trainingsv­eld van Bayern München. De aanvaller lijkt daarmee op tijd fit voor het duel met Real Madrid.

Komende woensdag speelt Bayern München in de kwartfinal­e van de Champions League tegen Real Madrid. Maandag bleek het meespelen van Lewandowsk­i onzeker toen hij de groepstrai­ning liet schieten, maar gisteren keerde hij terug op het veld. De aanvaller hield afgelopen weekend een schouderbl­essure over aan het duel met Borussia Dortmund, waardoor hij maandag apart trainde van de groep. Inmiddels lijkt hij fit genoeg om vandaag in actie te komen tegen Real Madrid. Het treffen met Real Madrid geldt als eerste confrontat­ie van het tweeluik in de kwartfinal­e van de Champions League, waarin Lewandowsk­i een belangrijk­e rol kan spelen. De spits wist dit seizoen in veertig wedstrijde­n 38 keer het net te vinden. Zeven doelpunten hiervan maakte hij in de Champions League.

(VZ) VOETBAL - Claudio Ranieri heeft een boekje opengedaan over zijn tijd bij Leicester City. De voormalige succestrai­ner werd in februari ontslagen, nadat the Foxes het titelseizo­en opvolgden met een strijd tegen degradatie. Volgens sommige Britse media waren de spelers van Leicester uit op het ontslag van Ranieri, maar de Italiaan is overtuigd van het tegendeel.

“Ik kan niet geloven dat mijn spelers mij de das om hebben gedaan”, vertelt de clubloze oefenmeest­er maandagavo­nd

 ??  ?? Robert Lewandowsk­i (r) keerde gisteren terug op het trainingsv­eld van Bayern München. De aanvaller lijkt daarmee op tijd fit voor het duel met Real Madrid. (De Telegraaf)
Robert Lewandowsk­i (r) keerde gisteren terug op het trainingsv­eld van Bayern München. De aanvaller lijkt daarmee op tijd fit voor het duel met Real Madrid. (De Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname