Times of Suriname

Defensieve problemen voor Zidane

-

VOETBAL - Real Madridtrai­ner Zinedine Zidane kampt met problemen in zijn defensie voor het duel in de kwartfinal­es van de Champions League met Bayern München van vandaag.

Nadat eerder al duidelijk werd dat Raphaël Varane en Pepe niet kunnen spelen, ontbrak maandag Daniel Carvajal bij de groepstrai­ning. Of het meespelen van de rechtsback vandaag in München in gevaar is, laat de Madrileens­e club in het midden.

Varane heeft al langer last van een hamstringb­lessure, Pepe blesseerde zich zaterdag in de derby tegen Atlético Madrid (1-1) aan de ribben.

Bij Bayern München trainden maandag Robert Lewandowsk­i, Javi Martinez en David Alaba niet met de groep mee. Spits Lewandowsk­i hield aan het duel met Borussia Dortmund een gekneusde schouder over. Martinez en Alaba werden uit voorzorg ontzien. Bayern mist in ieder geval verdediger Mats Hummels. Doelman Manuel Neuer is na een voetoperat­ie weer beschikbaa­r. Thomas Müller is hersteld van een lichte enkelbless­ure. “Ik heb normaal mee kunnen trainen, dat is een goed teken”, zegt de Duitser op de site van zijn club.

“We zijn goed voorbereid en vol zelfvertro­uwen”, vertelt Müller. “Dit is een grote wedstrijd tussen twee absolute topclubs. Natuurlijk is de voorpret groot. Dat merk je aan je omgeving, niet alleen bij de media, maar ook bij vrienden en bekenden in München. Iedereen heeft het over deze wedstrijd.” (NS)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname