Times of Suriname

Celtics heeft smaak te pakken

-

BASKETBAL - Boston Celtics lijkt op gang te zijn gekomen in de play-offs. De nummer één van de Eastern Conference was Chicago Bulls in het vijfde duel met 108-97 de baas en staat met 3-2 voor in de best-of-seven-serie.

Celtics verloor de eerste twee duels in eigen huis. Daarna herstelde het team zich en er werd in Chicago twee keer gewonnen. In Boston volgde woensdag de derde zege op rij, met dank aan Avery Bradley. Normaal doet de guard vooral verdedigen­d zijn werk, maar deze keer was hij goed voor 24 punten. Atlanta Hawks kan zich ook in de eerste ronde van de play-offs in de NoordAmeri­kaanse basketbalc­ompetitie, NBA, geen nederlaag meer veroorlove­n. De vijfde ontmoeting met Washington Wizards ging met 103-99 verloren. Halverwege leidde Atlanta nog nipt: 49-50. In de best-of-seven-serie leidt Washington Wizards nu met 3-2. De zesde wedstrijd tussen de twee teams is vandaag in Atlanta. Bradley Beal was met 27 punten topscorer bij Wizards. De Duitser Dennis Schröder nam bij Hawks de meeste punten voor zijn rekening (29).

(Nusport) VOETBAL – Walking Boyz Company (WBC) heeft de halve finale van de bekercompe­titie van de Surinaamse Voetbal Bond bereikt. In het Essedstadi­on kreeg WBC het team van Leo Victor klein met 6-5, na het trappen van penalty’s. De wedstrijd eindigde in de reguliere speeltijd 2-2 gelijk. De snelle jongens van Leo Victor domineerde­n de beginfase van de wedstrijd

 ??  ?? Isaiah Thomas van Boston Celtics probeert tussen twee spelers van Chicago Bulls te gaan. (Foto: ESPN)
Isaiah Thomas van Boston Celtics probeert tussen twee spelers van Chicago Bulls te gaan. (Foto: ESPN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname