Times of Suriname

WBC halve finalist

-

en namen ook terecht de voorsprong. Een breedte pass werd heel beheerst binnengesc­hoten door Romano Holtuin: 1-0. Hierna kreeg Leo Victor een paar mogelijkhe­den om zijn voorsprong te verruimen, maar het faalde. Het team leed daardoor, want Furgil Ong A Fat kopte uit een hoekschop het leder binnen: 1-1. In de tweede helft speelde Leo Victor aanvallend, maar WBC deed ook niet onder. Het was Leo Victor dat voor de tweede keer de voorsprong nam. In de 67ste minuut schoot Christhope­r Hall uit een scrimmage de bal achter doelman Ronny Aloema van WBC: 2-1. Lang van de voorsprong kon Leo Victor echter niet genieten, want na twee minuten wees de scheidsrec­hter Johannes Dolaini naar de witte stip. Gillian Maatrijk werd in de beruchte zone ten val gebracht. Vangelino Sastromedj­o werd belast met de strafschop en maakte geen fout vanaf de witte stip: 2-2. Aan deze score kwam er geen veranderin­g meer. Om een winnaar te bepalen, werd de penaltyser­ie gehouden. In de penaltyser­ie was WBC beter, omdat Jeame Naana van Leo Victor faalde. In de halve finale speelt WBC tegen Papatam.