Times of Suriname

Brengt nieuwe cd uit

-

De bekende kaskawi-formatie Un Sa Yere is terug met een nieuwe cd genaamd Niet te Zuinig. De formatie is al langer dan 25 jaar bezig met het verzorgen van goede muziek en ging dit jaar weer strak te werk.

Officieel werd de cd op eerste paasdag gelanceerd, tijdens een release party van de groep. De cd bestaat uit zeven zelfgeschr­even culturele singles. Voor de groep is deze de achtste cd met een voor haar speciale betekenis. “Muziek staat voor ons centraal en kent geen veranderin­gen. Kaskawi is klassiek en klinkt altijd mooi in de oren, vandaar de liefde hiervoor”, zegt een groepslid. Meredith Simson, een trouwe vriendin van Un Sa Yere, heeft voor haar vertrek naar Amerika meegewerkt aan één van de singles. De cd is geproducee­rd door MSD Studio’s.

Un Sa Yere brengt een speciale dank uit aan alle trouwe fans, familie en vrienden, die Niet te Zuinig tot een succes hebben gemaakt. De cd is reeds te verkrijgen bij de bandleden en in alle bekende muziekzake­n in Paramaribo. (MW/Foto: Un Sa Yere archief)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname