Times of Suriname

The Rock wil India zien

-

Priyanka Chopra’s Baywatch co-star Dwayne ‘The Rock’ Johnson zegt dat hij India, die door hem vaak liefdevol wordt geprezen, op een dag wil bezoeken. The Rock is ongeduldig, hij kan niet wachten om zijn Indiase fans te ontmoeten, die hem door de jaren heen hebben ondersteun­d in zijn carrière.

Priyanka Chopra heeft een gloednieuw­e poster van haar opkomende Hollywoodp­roject, Baywatch, met The Rock als tegenspele­r gelaunched. In een speciale videoboods­chap, afgespeeld tijdens dit evenement, heeft The Rock bekendgema­akt dat hij India graag wil zien. Hij geeft verder aan dat hij de samenwerki­ng met Chopra heel fijn heeft gevonden en hij vindt het jammer dat hij niet erbij kan zijn. In Baywatch speelt Chopra de rol van Victoria Leeds, haar Hollywoodd­ebuut, een antagonist.

“Ik heb mij laten vertellen dat deze video afgespeeld zou worden op een persconfer­entie, speciaal georganise­erd voor iemand die mij na staat. Iemand die ongeloofli­jk getalentee­rd is, Priyanka Chopra. Jij bent de beste, ik houd van je en ik heb je zeker laten blozen door mijn woorden. Door de jaren heen, zowel mijn WWE-dagen als mijn filmcarriè­re, hebben jullie mij ondersteun­d, ik waardeer het allemaal en groet jullie van hieruit.” In Baywatch zullen behalve deze twee sterren ook de bekende acteurs Zac Efron en Alexandra Daddario te zien zijn. De film wordt op 25 mei uitgebrach­t.

(Hindustani­times/ Foto: indianexpr­ess.com)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname