Times of Suriname

Verbreekt records

-

Baahubali 2 heeft volgens de officiele berichten een geweldige start gehad in de

Indiase bioscopen. De officiele cijfers van internatio­nale bioscopen zijn nog niet bekendgema­akt.

Times Of India gaf onlangs te kennen dat

2 officieel de film is met de hoogste opbrengste­n op de eerste dag namelijk 1.2 miljard roepies. De hindi versie van de film bracht naar verluidt 400 miljoen roepies in het laatje.

De producent van deze film, Karan Johar, uitte zijn blijdschap op het internet. “Ondenkbaar en ongelofeli­jk. De hoogste opbrengst op de eerste dag!”, aldus Karan. Hij voegde eraan toe dat men nog bezig is om alle berichten te verifieren.

Baahubali 2 heeft dus die in 2015 de hoogste opbrengst had verslagen. Sultan die in 2016 in de bioscopen verscheen is nu op de derde plaats. Shraddha Kapoor die het momenteel druk heeft met kreeg onlangs een taart van haar collega’s om het feit dat ze 15 miljoen volgelinge­n heeft op Instagram. De 30-jarige actrice plaatste een video op Instagram waarop te zien is hoe haar collega’s haar verrassen met een taart. “Ze hebben mij verrast. Ik houd erg veel van mijn teamgenote­n en al mijn fans. Hartelijk bedankt voor de 15 miljoen.” Aldus Shradda die binnekort samen te zien zal zijn met Arjun Kapoor in Mohit Suri’s Half Girlfriend. De film zal vanaf 19 mei vertoond worden in de Indiase bioscopen.

 ??  ?? Baahubali
Prem Ratan Dhan Payo
Da-Bangg
Quantico.
Baahubali Prem Ratan Dhan Payo Da-Bangg Quantico.
 ??  ??
 ??  ?? Haseena
Haseena

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname