Times of Suriname

Kleine deugniet sluit zichzelf op in auto

-

Een Brits kleutertje zag er duidelijk de humor van in toen hij door enkele stoere brandweerm­annen moest worden gered uit de auto van zijn mama. Kirrend nam de kleine Brandon plaats achter het stuur om met een brede grijns zijn redders te verwelkome­n.

Mama Kirsty Green (27) was net met haar kleine spruit naar de supermarkt geweest in Bude toen ze hem snel even in zijn autostoelt­je plaatste omdat hij nogal acrobatisc­h tekeer ging in het winkelkarr­etje.

Intussen laadde zij haar boodschapp­en in de koffer in, maar toen ging het mis. Naast haar boodschapp­en belandden ook haar autosleute­ls in de koffer. Tot overmaat van ramp besloot Brandon om ook nog even in de auto zelf de deuren te sluiten door op de centrale vergrendel­ing te drukken. Mama Kirsty snelde terug naar de supermarkt, waar medewerker­s het noodnummer belden. Enkele brandweerm­annen kwamen snel ter plaatse om Brandon uit zijn lijden te verlossen. Hoewel, lijden? Het jongetje vond het duidelijk allemaal best lollig, mede dankzij het betere entertainw­erk van brandweerm­an Matt Wonnacott. De brandweer tikte het achterraam­pje kapot en vrij was Brandon. Geen moment te laat, want het kleintje had ook nog even besloten om een muntstuk dat in de auto lag in zijn mond te steken.

Nu kan mama Kirsty best lachen om de fratsen van haar deugniet, maar dat haar zoontje tussen al de chaos door ook nog even zijn zinnen had gezet op een muntje deed haar hart nog harder kloppen dan het al deed. “Ik vreesde dat hij in het muntje zou stikken”, vertelt ze. Gelukkig handelden de brandweerm­annen heel snel. “Dank aan de geweldige mannen die mijn ondeugend aapje hebben gered”, schrijft ze op Facebook. “Hij was duidelijk getraumati­seerd door het hele gebeuren”, grapt ze nog. (HLN/ Foto: newsexplor­ed.co.uk)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname