Times of Suriname

Santos blijft aan kop

-

VOETBAL - Santos, het team uit Nickerie, heeft met een nipte 2-1 zege op Tahitie in de dertiende speelronde van de hoofdklass­e van de Surinaamse Voetbal Bond de koppositie behouden. Xaviero Perk scoorde twee keer voor Santos, terwijl Presello van der Meer het net vond voor Tahiti.

De koploper heeft nu 28 punten, terwijl Tahitie blijft steken op 20 punten.

Santos blijft zodoende nog steeds ongeslagen in eigen huis. De Nickeriane­n hebben tot nu toe al zeven thuiswedst­rijden afgewerkt, waarvan vijf werden gewonnen en twee gelijkgesp­eeld. Santos is al tien wedstrijde­n ongeslagen en door deze goede reeks staat het team nu verdiend op de eerste plaats. In de volgende speelronde gaat de koploper op bezoek bij hekkenslui­ter Caravan.

Tahitie kende een goede periode voor deze wedstrijd en wist zijn laatste drie wedstrijde­n in een overwinnin­g om te zetten, hierdoor steeg het team naar de top vijf. Tegen de koploper liet het team uit Brokopondo wederom steken vallen. In de volgende wedstrijd zullen de jongens uit Brokopondo op bezoek gaan bij Boma Star. De wedstrijd tussen Papatam en Boma Star, die zondag gespeeld moest worden, kon geen voortgang vinden vanwege het slechte weer. Romelu Lukaku, aanvaller van Everton, is de topscoorde­r van Engeland met 24 treffers. Hij wordt in verband gebracht met enkele Engelse topclubs. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname