Times of Suriname

WBC kan zich geen misstap meer permittere­n

-

VOETBAL - Walking Boyz Company (WBC) kan zich tegen hekkenslui­ter SNL geen misstap permittere­n, bij aanvang van de zeventiend­e ronde van de topklassec­ompetitie van de Surinaamse Voetbal Bond. Het team speelt vandaag in het Essedstadi­on. De wedstrijd staat geprogramm­eerd voor 20.00 uur.

Trainer Eugene Verwey zegt dat de jongens zich ervan bewust zijn dat deze wedstrijd gewonnen moet worden. Vooral na de kostbare punten ingeleverd te hebben tegen PVV. WBC gaf een ruime voorsprong van 2-0 uit handen om uiteindeli­jk 2-2 te spelen. Door dit gelijkspel ziet WBC zijn naaste concurrent­en uitlopen. WBC heeft een achterstan­d van twee punten op Leo Victor en vier punten op titelverde­diger Inter Moengo Tapoe. WBC heeft 32 punten uit zestien wedstrijde­n. De trainer heeft nog geloof in het kampioensc­hap. De oefenmeest­er zegt dat WBC wel afhankelij­k zal zijn, maar het team moet gewoon al zijn wedstrijde­n nu winnen en kijken wat de concurrent­en doen. Er resten nog zes wedstrijde­n en er kan nog veel gebeuren. WBC en Inter Moengo Tapoe moeten nog uitkomen tegen Leo Victor.

Met SNL gaat het helemaal niet goed dit jaar. Het team staat op de laatste plaats met tien punten. Doordat geen enkel team dit jaar gaat degraderen uit de topklasse, zal SNL volgend jaar ook meedoen in deze klasse. SNL verloor de laatste wedstrijd van Notch met 2-0. In de eerste ronde won WBC met 3-1 van SNL.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname