Times of Suriname

Deepika Padukone oVeRSTuuR op fiLMSeT

-

Het ging niet zo goed met Deepika Padukone op de sets van Goliyon Ki Raasleela Ram-Leela die door Sanjay Leela Bhansali is geregissee­rd doordat er op het laatste moment veranderin­gen aan het script werden aangebrach­t, vertelt Garima Wahal die medeschrij­ver is van de film uit 2013 met Siddharth Singh. Het dialoog van de twee schrijvers is besproken door filmsterre­n waaronder Akshay Kumar, Ranveer Singh en Sushant Singh Rajput.

Had iemand moeite met scripts die door hun geschreven is? “Normaliter hebben acteurs geen moeite met het lezen van de script. We proberen en passen het aan hun wereld aan. Daarom word het belangrijk voor schrijvers om hun eigen script aan de acteurs voor te lezen”, vertelt Singh. Wahal gaf aan dat in 2013, op de sets van

Deepika geen makkelijke dag had door de dialogen in het script.

“Het was de eerste dag van opnames voor haar. Deepika voelde zich niet lekker omdat er op het laatste moment veranderin­gen werden aangebrach­t aan het script. Op het laatste moment het script aanpassen is iets van Sanjay. We denken dat hij het doet om een zekere afleiding bij de acteurs te creeren en hun ritme te breken.” “Normaliter is ze heel goed in het onthouden van het script, maar de veranderin­g heeft haar patroon helemaal in de war gebracht. We hebben de hele dag met haar gezeten en hebben aan het script gewerkt totdat ze zich helemaal comfortabe­l erbij voelde.”

Singh zegt over de scene: “Het is de scene waar Ram en Leela elkaar voor het eerst ontmoeten als hoofd van hun stam en hun zaken buiten oppervlakk­ig verdelen. Wat ze met de scene heeft gedaan is iets wat de hele wereld moet zien. We moeten vermelden dat ze een brave actrice is.”

 ??  ?? ‘Ram-Leela’, (Times of India/ Foto: Cinespot.
net)
‘Ram-Leela’, (Times of India/ Foto: Cinespot. net)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname