Times of Suriname

‘PsyCHIsCHE proBlEmEn JoHnny DEpp’

-

Psychisch onderzoek zal aantonen dat Johnny Depp lijdt aan koopziekte. Dat beweren de voormalig managers van de acteur in nieuwe rechtbankd­ocumenten die ze maandag indienden in Los Angeles.

Johnny en zijn ex-managers liggen al langer in de clinch en eisen over en weer flinke sommen geld. Volgens de Pirates Of The Caribbeana­cteur heeft bureau TMG hem niet goed ingelicht over zijn financiële situatie en een te groot deel van zijn inkomen ingehouden. Hij klaagde het bedrijf in januari aan voor 25 miljoen dollar. De managers eisen op hun beurt 4,2 miljoen aan openstaand­e rekeningen van de acteur.

Met de nieuwe aanklacht wil het bureau aantonen dat het alles in haar macht heeft gedaan om Johnny tegen zichzelf in beschermin­g te nemen. De levensstij­l van de acteur zou echter zo een 2 miljoen per maand kosten, wat hij niet kan betalen. Johnny zou onder meer 30.000 dollar per maand uitgeven aan speciale wijnen en maandelijk­s 300.000 uitkeren aan zijn veertigkop­pige fulltime staf.

Volgens zijn voormalige management blijkt uit een interview dat de 53-jarige acteur vorige week gaf aan de Wall Street Journal dat Johnny lijdt aan een dwangstoor­nis. In dat gesprek deed hij de uitspraak: “Het is mijn geld. Als ik elke dag 15.000 watten wil kopen, dan is dat mijn zaak.”

(De Telegraaf/Foto: i0.wp.com)

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname