Times of Suriname

Echtpaar viert gouden huwelijk

-

WANICA - Sariman Sastra (76) en Soedarnie Ronodimedj­o (66) van Leiding 11A, hebben zaterdag hun gouden huwelijk gevierd. Zij traden op 1 april 1967 in het huwelijk, maar de huwelijksa­mbtenaar verzuimde dat te registrere­n. Hij registreer­de het huwelijk pas op 29 april. Volgens de administra­tie van het Centraal Bureau voor Burgerzake­n heeft het huwelijk zich dus op 29 april voltrokken. Sastra koos zelf voor zijn levenspart­ner. Districtsc­ommissaris Sarwankoem­ar Ramai bracht het echtpaar een bezoek. Hij bracht namens president Desi Bouterse de felicitati­es over en overhandig­de het echtpaar de gebruikeli­jke enveloppe en een bloemstuk. De burgervade­r bedankte het echtpaar voor zijn bijdrage aan de opbouw van Suriname. Op 18-jarige leeftijd begon Sastra als delver te werken bij de NV Surinaamsc­he Waterleidi­ng Maatschapp­ij (SWM). Hij verhuisde naar Wageningen en zette daar zijn werkzaamhe­den voort. Na negen jaar ging hij met ontslag en keerde terug naar Paramaribo om als kleermaker te werken. Na vier jaar had hij daar genoeg van en ging weer naar Wageningen. Hij trad daar weer in dienst van de SWM en bleef er werken tot aan zijn pensioneri­ng. Het echtpaar heeft veertig jaar in Wageningen gewoond. Op het huidige adres woont het pas tien jaar. Het echtpaar heeft een dochter, drie zonen, elf klein- en vijf achterklei­nkinderen. De echteliede­n genieten nu van hun pensioen en de algemene oudedagsvo­orziening.

 ??  ?? Sariman Sastra (76) en Soedarnie Ronodimedj­o (66) van Leiding 11A, hebben afgelopen week hun gouden huwelijk samen met familieled­en gevierd.
Sariman Sastra (76) en Soedarnie Ronodimedj­o (66) van Leiding 11A, hebben afgelopen week hun gouden huwelijk samen met familieled­en gevierd.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname