Times of Suriname

Charlotte weer slachtoffe­r

-

Charlotte is weer slachtoffe­r geworden van Carmella, Natalya en Tamina. Charlotte zou samen met Naomi het opnemen tegen Carmella en Natalya. Voordat de wedstrijd zou beginnen, vielen de drie dames Charlotte aan en duwden haar tegen de opgestapel­de boxen. Hierdoor moest Naomi in haar eentje het opnemen tegen Natalya en Carmella. De twee dames waren teveel voor Naomi, waardoor Natalya en Carmella de wedstrijd domineerde­n.

Natalya en Carmella waren heel dicht bij de overwinnin­g, toen Charlotte verscheen. Zij sloeg Natalya en Carmella naar de grond en hierdoor kwam Naomi heel dicht bij de overwinnin­g. Eerst leidde Natalya de scheidsrec­hter af, maar Naomi gaf haar een trap. James Ellsworth klom hierna ook in de ring en dit was genoeg voor Carmella om de drie pin te halen op Naomi, die helemaal niet tevreden was. Naomi richtte haar frustratie op Carmella en sloeg haar naar de grond. Natalya en Tamina kwamen in de ring en vielen Charlotte en Naomi aan. De drie dames waren teveel voor Charlotte en Naomi.

Na een tijdje verscheen Becky Lynch, die eerder op de dag een aanbieding kreeg van Natalya, Tamina en Carmella om hun groep te joinen. In de ring schudde Lynch de hand van Natalya en Carmella. Ellsworth wilde Lynch omhelzen, maar Lynch had een ander gedachte. Zij duwde Ellsworth tegen Tamina en viel Carmella en Natalya aan. Ze was oppermacht­ig totdat Tamina weer in de ring kwam. De grootgebou­wde Tamina trapte Lynch naar de grond en Carmella en Natalya vielen haar hierna aan.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname