Times of Suriname

Owens weer kampioen

-

WWE - Kevin Owens heeft weer zijn United States kampioensc­hap gewonnen, dat hij zondag tijdens Payback verloor tegen Chris Jericho. Hiermee won Owens voor de tweede keer in zijn carrière deze titel.

Het begon allemaal met het verwelkome­n van de nieuwe superstar van Smackdown Live, Jericho door commission­er Shane McMahon. Bij de WWE draft was afgesproke­n dat indien Jericho zijn wedstrijd tijdens Payback zou winnen van Owens, dat hij ook naar Smackdown Live zou gaan. Jericho won en werd hierdoor verwelkomd door McMahon. Jericho zei dat het goed voelt om van Owens te winnen en dat hij nu Smackdown Live zal overheerse­n. Deze mededeling beviel AJ Styles niet en hij keerde terug naar de ring. AJ Styles herinnerde Jericho eraan dat Smackdown Live het huis is dat hij heeft gebouwd. Jericho gaf aan dat hij nu ervoor gaat om Smackdown Live nog beter te maken, maar voordat hij dat kon doen verscheen Owens. Hij verkeerde niet in een goede stemming en eiste zijn rematch voor de United States kampioensc­hap. McMohan gaf hem zijn rematch op voorwaarde dat AJ Styles niet in de buurt van de ring moest komen. Owens beloofde Jericho een spektakel en gaf hem te kennen dat hij veel meer kan verwachten; iets wat hij niet eerder heeft ervaren.

In de wedstrijd was Owens veel beter dan Jericho. Owens kwam tal van keren heel dichtbij om het kampioensc­hap weer te veroveren, maar steeds schoot hij net tekort. Owens raakte gefrustree­rd en Jericho trok daar profijt van. Jericho zette Owens tot twee keer toe in de Wall of Jericho, maar steeds kroop Owens naar het touw om het vast te pakken. Dit begon Jericho te irriteren en Owens trok er profijt van. Na de Pop-up Powerbomb een paar keer gemist te hebben, lukte het Owens toch om de overwinnin­g te behalen.

Echter was hij niet klaar met Jericho. Owens gaf een tweede Pop-up Powerbomb. Officials moesten eraan te pas komen om Owens naar de kleedkamer te sturen. Owens wilde daar niets van horen en duwde Jericho tegen de ringpaal. Jericho werd medisch behandeld, maar Owens liet het niet daarbij en pakte een stoel. Hij plaatste het hoofd van Jericho tussen de leuning en zitting van de stoel en duwde die tegen de ringpaal. Jericho raakte hierdoor zeer ernstig geblesseer­d.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname